Prednosti registracije .BLOG domene

Od 21. novembra 2016 je na voljo domena, ki je namenjena vsem blogerjem. Seveda govorimo o domeni .BLOG, ki postaja vse bolj priljubljena. Kaj je razlog za njeno priljubljenost, bomo pogledali v tokratni objavi.

.BLOG logo

1. Izstopajte med množico blogov

Ali ste vedeli, da je trenutno aktivnih več kot 156 milijonov blogov? Da, prav ste prebrali. Še bolj pa je pomemben podatek, da te bloge bere več 100 milijonov ljudi! Ker verjamemo, da se tudi vi želite približati čim širšemu krogu bralcev, vam je lahko v dodatno pomoč odlična domena, kar .BLOG zagotovo je.

Izstopajte med množico

2. Povečanje prepoznavnosti na spletu

Če nimate v imenu domene besede blog, spletni obiskovalci ne vedo, kakšna vsebina jih čaka na vaši strani. Enako velja pri uporabi nekaterih domenskih končnic (npr. .COM, .SI, .XYZ). To nevšečnost lahko takoj rešite z domeno .BLOG.

Obiskovalci si tudi lažje zapomnijo bolj unikatno domeno, kar pozitivno vpliva na obiskanost vašega bloga.

3. Primerna za vsa področja

Ne glede na to, kakšno vsebino objavljate na svojem blogu, je domena .BLOG primerna za vse tematike in področja, tako za osebna kot poslovna. Morda se vam to ne zdi nič posebnega, a marsikatera tematska ali generična domena ni primerna za vsako vrsto bloga.

4. Uporabno marketinško orodje

Ker gre za dokaj novo domeno, se za njeno registracijo še ni odločila večina blogerjev. S tem imate odlično priložnost, da jo registrirate in svojemu blogu dodate unikaten pečat.

Prednosti domene .BLOG

Kot smo že omenili, je .BLOG dobro zapomljiva in kljub svoji mladosti velja za zaupanja vredno domeno. Vse to lahko izkoristite kot dobro marketinško orodje.

Kako do domene .BLOG?

Najprej izberite ponudnika, ki ponuja registracijo domen. Priporočamo vam NEOSERV.si, kjer vam .BLOG domeno ponujajo po ugodni ceni, njena registracija pa je povsem enostavna. Na njihovi spletni strani najprej preverite, ali je vaša želena domena še prosta. Izbrano domeno dodajte v košarico in sledite ostalim korakom, da uspešno izvedete nakup. Po opravljeni registraciji je treba le še počakati, da se osvežijo DNS zapisi, kar po navadi traja od 2 do 48 ur, in že lahko začnete uporabljati svojo .BLOG domeno.

Preden se lotite registracije domene, si preberite še 12 nasvetov, kako izbrati domeno za blog.

Zaenkrat še ni komentarjev.

Objavi komentar