Domena .HOW – odlična za predajanje znanja!

Ljudje po celem svetu vsakodnevno v spletne iskalnike vtipkajo na milijone iskalnih poizvedb. Po podatkih največjega izmed njih, Googla, je vse več poizvedb zapisanih v obliki vprašanj. Algoritem največjega izmed njih je že tako izpopolnjen, da prikazuje zelo relevantne rezultate – tudi v primeru, ko uporabnik vpiše vprašanje.

Iskalne poizvedbe - kako?

Na zgornji sliki si lahko ogledate primer za zastavljeno vprašanje v angleški različici iskalnika. Ta je namreč najbolj izpopolnjena, saj je večina uporabnikov angleško govorečih. Kot lahko vidite, vam Google že sam poda odgovor na vprašanje, kar pomeni, da vam sploh ni potrebno klikati na povezavo.

Čeprav takšnih primerov lahko zasledimo vse več, pa spletne strani nikoli ali vsaj še nekaj desetletij ne bodo stvar preteklosti. Svoje znanje lahko na spletnih straneh delimo tudi sami, pri tem pa nam še dodatno lahko pomaga domenska končnica. In to ne katerakoli, v mislih imamo vrhnjo domeno .HOW, ki že sama po sebi nakazuje na informacijsko oz. podatkovno bogato spletno stran, kjer bomo našli vse odgovore, povezane z izbrano tematiko.

Kdo je vrhovni registrar domene .HOW?

Google domeneVrhovni registrar vrhnje domene .HOW ni nihče drug kot Google. Kot lahko vidite na tej povezavi, je Google vrhovni registrar tudi za nekatere druge domenske končnice, med katerimi najdemo .APP, .DAD, .EAT, .FLY, .NEW, .ZIP itd.

In kaj o domeni .HOW pravi Google sam?

Ljudje uporabljajo internet, da se naučijo, kako stvari delujejo, kako kaj narediti ali kako spremeniti hobi v posel. Odgovore poiščejo v odličnih spletnih vsebinah, ki jih sestavijo najboljši učitelji svoje področja, kot ste tudi vi. Zdaj imate na voljo odlično priložnost za deljenje svojega znanja: .HOW je prostor za radovedneže, mislece in iskalce novega znanja. Registrirajte svojo .HOW domeno in pričnite deliti svojo strast s svetom.

Domena .HOW je primerna za strani v angleščini

Domena .HOWPriznati je potrebno, da vrhnja domena .HOW ni ravno primerna za projekte v slovenskem jeziku, vsekakor pa predstavlja odlično naložbo za strani v angleščini. Za spletne strani, na katerih boste objavljali informacijsko bogate prispevke, delili svoje znanje in odgovarjali na zastavljena vprašanja obiskovalcev.

Domeno .HOW lahko uporabite v najrazličnejše namene. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj že realiziranih idej:

  • skydiving.how – inštruktorji navdušujejo adrenalina željne ljudi in pomagajo z najrazličnejšimi nasveti
  • swordclass.how – na spletni strani se povezujejo začetniki in profesionalci, ki radi pomagajo in delijo svoje znanje mečevanja
  • mobileart.how – če vas zanima, kako lahko umetnost ustvarjate na mobilnih napravah, je spletna stran zagotovo pravi naslov
  • learning.how – tu boste našli prispevke, ki vam bodo ponudili odgovore na vprašanje, kako se najbolj učinkovito učiti

Ste dobili idejo, ki bi jo lahko realizirali z domeno .HOW? Odlično, najbolje bo, da kar hitro poiščete registrarja, ki omogoča registracijo omenjene domene, in se lotite projekta!

Zaenkrat še ni komentarjev.

Objavi komentar