Kako v treh korakih do novega e-mail naslova – cPanel

V podjetju se včasih zaposli nova oseba ali pa zaposleni zamenjajo svoje položaje. S tem, ko nekdo pride, običajno potrebuje tudi nov službeni e-poštni naslov. E-poštne predale imate ponavadi na voljo že na osnovnih paketih gostovanja, z večjim paketom pa imate seveda na voljo tudi večje število teh naslovov. Pri NEOSERV ponudniku imate na voljo neomejeno poštnih predalov že na njihovem zelenem paketu gostovanja. Preko nadzorne plošče cPanel jih lahko preprosto dodajate.

#1 Najprej se morate prijaviti v cPanel nadzorno ploščo. Za to boste potrebovali dostopne podatke, ki jih običajno prejmete ob oddaji naročila.

E-pošta

#2 Ko se vam odpre uvodna stran cPanel-a, poiščite ikono s pripisom Pošta. V tej kategoriji kliknite na Poštni predali.

#3 Ko se vam odpre obrazec, vanj vnesite podatke za dodatni e-naslov. Videli boste 3 prazna polja za vnos. V prvega vnesite ime elektronskega predala, v druga dva pa dvakrat enako geslo. Geslo naj bo kar se da šifrirano, saj boste tako zaščiteni pred spletnimi napadi. V polju Mailbox Quota pa lahko nastavite velikost predala, čeprav je običajno privzeta vrednost (250 MB) povsem dovolj za navadnega uporabnika.

Da nove nastavitve potrdite, kliknite na Create Account, kjer se vam bo nato prikazal nov e-poštni naslov.

Zaenkrat še ni komentarjev.

Objavi komentar