Zanimive vrhnje domene

Med brskanjem po spletu običajno naletimo na domene z domenskimi končnicami .si, .com in .net, vse večkrat lahko opazimo tudi vrhnjo domeno .eu, medtem ko se zdi, da so .org in .info domene danes nekoliko bolj redke, kot so bile včasih.

Novejše vrhnje domene

Če smo zelo pozorni, lahko zasledimo tudi novejše končnice, o katerih smo že pisali. Predstavili smo vrhnji domeni .guru in .me, ki sta vsekakor zelo zanimivi, poleg omenjenih pa obstaja še kar nekaj drugih, ki nam prav tako dajo misliti, da bi morda katero izmed njih registrirali za lastne potrebe. Pa si jih nekaj oglejmo.

Vrhnja domena .bar

Domenska končnica .barČe vodite lokal, a še nimate svoje spletne strani, lahko registrirate domeno .bar. S tem boste zagotovo izstopali in ljudje si bodo naslov vašega spletnega mesta hitreje zapomnili. Morda bodo celo rekli: »To je tisti bar, ki ima na koncu spletnega naslova zapisano kar .bar!«.

Vrhnja domena .center

Domenska končnica .centerDomenska končnica .center vam daje kar nekaj možnosti za registracijo domene z odličnim imenom. Naj navedemo nekaj idej, ki so nam ravno padle na pamet: moj.center, holisticni.center, mestni.center, plesni.center, fitnes.center, arhitekturni.center, zimski.center, mladinski.center, …

Vrhnja domena .kim

Domenska končnica .kimSo vam starši dali ime Kim? Potem imate odlično priložnost, da registrirate domeno z domensko končnico .kim. V začetni del domene lahko vstavite svoj priimek, seveda pa ste lahko tudi bolj domiselni in registrirate nekaj v smislu super.kim, kitaristka.kim, kuharica.kim, umetnica.kim, …

Vrhnja domena .ninja

Domenska končnica .ninjaSte se kot otrok pogosto vživeli v vlogo ninje? Še vedno se lahko! Odločite se za registracijo vrhnje domene .ninja, za katero vam ne bo potrebno odšteti veliko več, kot npr. za .si ali .com domeno. Verjetno najboljša ideja je, da registrirate domeno vaše-ime.ninja. Pohitite, da vas kdo ne prehiti!

Vrhnja domena .recipes

Domenska končnica .recipesSe radi igrate z okusi? Vam je pripravljanje najrazličnejših jedi v veliko veselje? Ste že kdaj pomislili, da bi imeli svoj blog, na katerem bi okusne recepte delili tudi z drugimi? Potem velja razmisliti o registraciji domene z domensko končnico .recipes, ki obiskovalcem že takoj daje vedeti, o čem bo tekla beseda na spletni strani ali blogu.

Vrhnja domena .tattoo

Domenska končnica .tattooSe ukvarjate s tetoviranjem? Ste ravno v fazi razmišljanja, da bi svoje umetniško znanje predstavili na spletu? Potem vam vsekakor priporočamo, da registrirate vrhnjo domeno .tattoo. Domena vas bo ločila od preostalih ustvarjalcev tetovaž, kar bo zagotovo pozitivno vplivalo na vaš posel.

Zaenkrat še ni komentarjev.

Objavi komentar